Cesare Bussolo - Dolcetto d'Alba San Bartolomeo Doc 2022 |
Cesare laver sin Dolcetto med samme omhu i marken, som han laver sine baroloer.
Masser af mørk frugt som sorte kirsebær og blommer.
Høstet med ekstremt lavt udbytte per plante. Vinen udvikles på ståltanke for at bevare friskhed og frugt.
Dolcetto lavet på druer fra “San Bartolomeo” marken i det nord-vestlige La Morra.
2022 | Kr. 175,00 |
Udsolgt, ny årgang til februar 2025
Cesare Bussolo - Barolo del Comune di La Morra Docg 2020 |
Beskrivelse følger
2020 | Kr. 800,00 |
Cesare Bussolo - Barolo Fossati Docg 2020 |
Beskrivelse følger
2020 | Kr. 1250,00 |
Cesare Bussolo - Barbera d'Alba Vigna Santa Lucia Doc 2021 |
Cesare laver sin barbera med samme omhu i marken, som han laver sine baroloer.
Masser af mørk frugt som brombær, kirsebær og blåbær. Der er også friske kryderurter, lakrids og krydderier. Ret kompleks af en ung vin at være.
Lang eftersmag. Medium tannin og frisk syre. Drikker godt nu, men vil også udvikle sig flot over de næste 5 år.
Høstet med ekstremt lavt udbytte per plante. Vinen fermenteres på stål og udvikles 12 måneder på brugte 225 liters træfade.
2021 | Kr. 225,00 |
Cesare Bussolo - Barolo La Serra Docg 2020 |
Beskrivelse følger
2020 | Kr. 1250,00 |
Pierrick Bouley - Passetoutgrain 2021/2022 |
2021 2022 | Kr. 300,00 Kr. 300,00 |
Pierrick Bouley - Monthelie "Fournereaux" 2022 |
2022 | Kr. 540,00 |
Pierrick Bouley - Monthelie 1er Cru "Les Clous" 2019/2022 |
Skøn duft og smag af masser af både rød og mørk frugt. Flot dybde og længe. Virkelig en harmoniske, blød og imødekommende vin. Montheline omtales ofte som Volnays lillebror. Her kan man få noget af det samme som i Volnay, bare til en lavere pris. Pierrick har netop købt marken, hvor de tidligere har lejet.
2019 | Kr. 350,00 |
2022 | Kr. 850,00 |
Pierrick Bouley -Volnay Village "Les Pluchots" 2021 |
Skriv vedr. allokation af årgang 2021
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Champans" special udgave 2019 |
Findes i 3 forskellige udgaver, hvor Pierrich har eksperimenteret med tiden på fad.
2018 46 måneder
2019 34 måneder
2020 22 måneder
2018-20 | Kr. 1350,00 |
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Santenots" 2021 |
2021 | Kr. 1250,00 |
Få flasker
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Clos Des Chenes" 2021 |
2021 | Kr. 1350,00 |
Få flasker
Pierrick Bouley - Aloxe-Corton 2021/2022 |
2021 | Kr. 600,00 |
2022 | Kr. 660,00 |
Pierrick Bouley - Bourgogne Coté d'or 2022 |
2022 | Kr. 380,00 |
Pierrick Bouley - Volnay Village 2020/2022 |
Rigtig flot intro til Volnay Village. Ren og lækker duft og smag af rød frugt. Vinen er Flot styret af en lækker syre og mineralitet. Ret læskende i munden. Masser af dybde og koncentration. Her kan man virkelig smage hvor god terroir og hvor talentfuld Pierrick er. Meget få flasker.
2020 2022 | Kr. 500,00 Kr. 750,00 |
Pierrick Bouley - Volnay Village "Les Pluchots" 2021/2022 |
Duften er meget ren og virkelig frugtig. Ribs, hindbær, og røde kirsebær står op af glasset. Høj intensitet. Smagen balancerer duften rigtig flot. Frugten står knivskarpt. Vinen har fået 30 % ny eg, hvilket er ret højt for Pierrick, men den flotte frugt og syre kan bære det, og dette lover godt lagringspotentialet. Den drikker dog virkelig godt allerede. Fantastisk længde i smagen. Enkeltmarks village vin.
2021 2022 | Kr. 900,00 Kr. 900,00 |
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru |
Mere mørkfrugtet end de andre vine. Ret intens duft af rød og mørk frugt. Flot længde, god syre og ret kraftfuld. Tidligere var der plantet grønne druer på denne mark, men Pierrick's farfar plantede blå druer. Santenots var særlig god i 2019.
2021 | Kr. 1100 |
Få flasker
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Ronceret" 2021 |
2021 | Kr. 1250,00 |
2022 | Kr. 1250,00 |
Få flasker
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Robardelle" 2021 |
2021 | Kr. 1250,00 |
Få flasker
Pierrick Bouley - Pommard Village 2021/2022 |
2021 | Kr. 750,00 |
2022 | Kr. 750,00 |
Pierrick Bouley - Volnay 1er cru "Champans" 2022 |
2022 | Kr. 1350,00 |
Pierre Thibert Beaune 1er cru "Les Teurons" 2020 |
Meget lille plot på 0,44 ha på 1er cru marken "Les Teurons". Druerne kommer fra 40 til 60 år gamle stokke. Fin lys rød frugt, med ribs, tranebær og kirsebær. Har godt af noget luft for at åbne op. Flot længe og dejlig frisk syre. En vin der vil gøre det endnu bedre om 5+ år.
2020 | Kr. 450,00 |
Pierre Thibert Nuits-St. Georges - La Petite Charmotte 2020 |
Fra village marken "Petite Charmotte" ligeunder 1er cru markerne nord for byen. 40 % af druerne fermenteres med stilke. Virkeliglækker rød frugt, flot balance og lang eftersmag. Flot moderne Bourgogne. Drikker rigtig godt som ung, men vil udvikle flot kompleksitet over de næste 5-7 år.
2020 | Kr. 350,00 |
Pierre Thibert - Chorey-Les-Beaunes 2020 |
Village vin fra to små plots. 0,23 ha i Beaumonts og 0,14 ha i Champs Longs. Chorey-Les-Beaunes har ingen 1er cru marker, så her er village højeste niveau. 30 % af druerne fermentes med stilke. Virkelig flot frugtkoncentration, med massivt lag af brombær. Flot balance og længde. Har godt af 1 times luft. Flot vin til prisen.
2020 | Kr. 250,00 |
Bertrand Bachelet 1 er cru "La Fussiere" 2020 |
Vinen kommer fra 5 parceller med gamle vinstokke på 1er "La Fussiere". Vinen er primært rødfrugtet med røde kirsebær og hindbær, men har også noter af mere mørk frugt som brombær, sorte kirsebær, og noget krydret. Ret dyb, kompleks og lang. Flot kvalitet. En vin der drikker godt nu, men som også kan gemmes i 10 år. Jasper Morris giver 4 (af 5) stjerner.
2020 | Kr. 450,00 |
Bertrand Bachelet Maranges Village 2020 |
Maranges Village Kr. 225 (normal 275)
Virkelig flot village vin som gerne vil ud af glasset. Ret mørkfrugtet i udtrykket med sorte kirsebær og brombær. Men der er også noget let kandiseret (uden det bliver for meget) rød frugt. Velintegrerede tanniner, frisk og elegant stil. Lavet på 225/450 L træfade, hvoraf 20% er nye. Frugten kommer fra markerne "Aux Artaux" og "En Creveches" i Cheilly-les-Maranges. Syntes virkelig hans village vin viser hvad han kan. En vin til at drikke nu og de næste 5 år. Jasper Morris giver 2019 4 af 5 stjerner.
2020 | Kr. 325,00 |
Prunier - Monthelie Vielles Vignes 2021 |
Village vin lavet fra druer fra gamle stokke (55 år) fra forskellige små parceller i Monthelie. Masser af duft og smag af primært røde bær, som hindbær, brombær og kirsebær. Rund, blød lækker frugt. Virkelig let drikkelig. Diskrete noter fra fadene. Drikker godt ved 15 grader.
2021 | Kr. 200,00 |
Prunier - Monthelie 1er Cru "Les Champs Fuillet" 2020 |
Flot og elegant vin." Les Champs Fuillet" er nabomark til "Les Clos des Chênes", som er en af topmarkerne i Volnay. Vinen har klart ligheder til Clos des Chenes og "Les Champs Fuillet" er det billigere alternativ til storebror i Volnay. Serveres ved 15 grader. Kan nemt gemmes i 5+.
2020 | Kr. 275,00 |
Prunier - Auxey-Duresses 1er Cru "Les Duresses" 2020 |
Intens og koncentreret pinot noir fra en af topmarkerne i Auxey-Duresses "Les Duresses". Vinene fra Auxey-Duresses minder i stil om de kraftigere vine fra Pommard. Masser af rød og mørk frugt. Serveres ved 15 grader. Kan nemt gemmes i 7+ år.
2020 | Kr. 275,00 |
Prunier - Volnay 1er Cru "Les Clos Des Chênes" 2019/2021 |
Virkelig god vin fra en af topmarkerne i Volnay "Clos des Chênes". Vinen er elegant, mineralsk med god syre og tannin. Vil kun blive bedre med alderen. Druerne er fra gamle stokke (55+ år). Udvikler flot kompleksitet med alder (10+ år). Få flasker.
2019 | Kr. 450,00 |
2021 | Kr. 500,00 |
Prunier - Monthelie 1er Cru "Les Clous" 2020 |
Masser af lækker rød frugt. Flot syre og bløde tanniner. Hænger super godt sammen. Serveres ved 15 grader. Kan nemt gemmes i 5+ år
2020 | Kr. 275,00 |
Anne-Sophie Dubois, Fleurie, Beaujolais L'ALCHIMISTE 2018/19 |
Flot næse med masser af forskellige røde bær. Fine noter af lakrids, lidt lak og medicinskab. Dejlig mundrensende syre. Elegant, balanceret og lang i smagen. Dejlig frisk lige når den åbnes, men yderligere kompleksitet kommer efter 1 times luft. Stokkene er mellem 25 og 70 år gamle. Lavt udbytte 35 hl/ha. 100 % Gamay. Der er lavet 9000 flasker af 2018. Semi-carbonic maceration, “whole bunch”, 10 måneder på brugte (3-7 år) egetræsfade.
2018 | Kr. 185,00 |
Anne-Sophie Dubois, Fleurie, Beaujolais, Les Labourons 2018/19 |
Tæt og kompleks vin, men samtidig lys, let og elegant. Massere af frugt. Både lyse og mørke frugt noter som hindbær, kirsebær og blåbær. Let krydret og blomstret. En vin der vil udvikle sig flot med tiden. God oplevelse at følge den og fornemme at den ene note efter den anden dukker frem. De ældste stokke op mod 70 år. Meget lavt udbytte 20 hl/ha. 100 % Gamay. Der er lavet 3100 flasker af 2018. Laves af de absolutte bedste druer på marken. emi-carbonic maceration, “whole bunch”, 10 måneder på brugte (3-7 år) egetræsfade.
2018 2019 | Kr. 225,00 Kr. 225,00 |
Les Vignes Oubliées Langedoc 2021 |
Fra 2013 har han lavet denne vin på primært druer fra meget gamle cinsault stokke, sammen med en smule grenache, syrah og carignan. Han kalder den selv "Autour du cinsault". Temperaturstyring, delvis afstikning, 15 dage med drueskaller. Vinen udvikles 8 måneder i betontanke. Masser af ren frugt, som blåbær og brombær. Lidt urter. Virkelig lang og flot vin til prisen. God til mad. Kan serveres ret kølig, f.eks. ved 12 grader.
2021 | Kr. 165,00 |
Les Vignes Oubliées Terasses Du Larsaz 2021 |
Druerne kommer fra gamle vinstokke på top beliggenhed i Terasses Du Larzac. Klassisk blend med 60 % grenache, 20 % syrah og 20 % carignan. En mindre del af druerne fermenteres som helklase, som er med til at give et løft til frugten og kompleksitet fra stilkene. Får 20 dage med drueskallerne med temperatur kontrol. Vinen lagres 12 måneder i hans fantastiske underjordiske hule i en blanding af 600 l egefade og større brugte egefade. Først og fremmest har vinen masser af saftig rød og mørk frugt. Lakrids og lidt kryderier. Bløde og velintegrerede tanniner og virkelig flot længde. Absolut også en vin der kan gemmes i 10+ år.
2021 | Kr. 250,00 |
Deleuze-Rochetin - Saba 2021 |
Flot (og virkelig godt prissat) vin på 100 % syrah. Fin rød og mørk frugt med syrah’s karakteristiske peber touch. De høster tidligt for at bevare mest mulig friskhed. Vinen er lavt svovlet 10 mg/l. Ufiltreret. Det er deres ”entry-level” vin og det starter super flot.
2021 | Kr. 125,00 |
Deleuze-Rochetin - Babel 2021 AOP Duché d'Uzès |
Masser af rød og mørk frugt. Meget harmonisk og imødekommende vin som efter noget tid i glasset bliver ret kompleks. Brombærkrat og krydderier. Absolut en vin der vil udvikle sig flot over de næste 5 år. Vinen er lavet på en blanding af syrah (60%), grenache (30%) og mouvedre (10%). Vinen er lavt svovlet. Stadig ung i udtrykket.
2021 | Kr. 175,00 |
Deleuze-Rochetin - Sarrazine 2016 |
Mørk frugt, skovbund, krydderurter og begyndende ”stald” noter. Kompleks vin hvor der hele tiden dukker noget nyt op. Balanceret og samtidig kraftfuld. Vinen er lavet på en blanding af syrah (60%), grenache (30%) og mouvedre (10 %) fra deres ældste vinstokke. Vinen er lavt svovlet. Generelt er 2016 anerkendt som en kæmpe årgang.
2016 | Kr. 250,00 |
Magnum | Kr. 525,00 |
Gorelli Brigo 2019 Toscana IGT |
Brigo produceres af druer fra de yngre vinstokke på marken. Druerne fermenteres delvist med stilke for at give mere struktur og friskhed. Vinen får 20 dage med drueskaller inden den lagres 10 måneder på ståltanke. Den har efterfølgende fået 6 måneder på flaske inden frigivelse. Det giver en frisk og drikkevenlig vin med noter af forskellige af røde bær, frisk syre og velintegrerede tanniner. Det er en vin til at drikke nu og de næste 3-4 år. Virkelig imødekommende sangiovese.
2019
| Kr. 185,00 |
Stefano Occhetti Langhe Nebbiolo 2021/2022 |
Yderst elegant vin på 100 % nebbiolo. Lys lækker rød frugt med et floralt element. Elegante tanniner og flot længe. Macereres i 13 dage. Vinen lagres 8 måneder på en blanding af brugte små og store træfade og 30 % på ståltanke. Druerne kommer fra hans meget stejle parceller på markerne Occhetti og Sanche i 300 meters højde. Generelt er hans mål at lave så elegant et udtryk af nebbiolo som muligt, og det lykkedes virkeligt.
2021 2022 | Kr. 250,00 Kr. 250,00 |
Stefano Occhetti Roero DOCG "Sanche" 2019 |
Samme elegante stil som hans Langhe Nebbiolo, men et skridt op i kompleksitet og struktur. Druerne kommer fra den øverste del af hans parcel på marken "Sanche". Kun de bedste druer bruges. Det giver en vin med struktur, mens finessen bibeholdes. Macereres 22 dage. Vinen lagres 18 måneder på brugte tonneaux (500 l). Stefano er så vidt jeg ved den eneste i området der laver en enkeltmarksvin fra "Sanche". Spændende udvikling med "cru" vine i Roero.
2019
| Kr. 300,00 |
Iparcellari - Barbera "Parcella 563" 2020 |
Vinen er lavet på 100 % barbera fra marken Bricco Pizzo (plot nummer 563). Masser af frugt, bl.a. røde kirsebær og hindbær. Vinen er lagret 12 måneder på en blanding af nye og gamle tonneaux (500 l). Det giver en ret elegant og krydret fadpåvirkning, som absolut klæder vinen. Meget elegant og frisk i stilen. Super lækker barbera. Det er produceret 1633 flasker.
2020
| Kr. 250,00 |
Iparcellari - Langhe Nebbiolo "Tre Parcelle" 2019 |
Vinen er lavet på 100 % nebbiolo fra marken Bricco Treseda (plot nummer 21). Flot frugt, violer, kryderier og lidt lakrids. Vinen er lagret 15 måneder på en blanding af nye og gamle tonneaux (500 l). Herefter 12 måneder på flaske inden frigivelse. Så langt fra en typisk let langhe nebbiolo, da den lagrer lang tid på fad. Stadig elegant og frisk i stil. Det er produceret 2500 flasker.
2019
| Kr. 260,00 |
Iparcellari - Grignolino "Parcella 505" 2019 |
Virkelig spændende vin på den lokale grignolino drue. Absolut en af smagepanelets favoritter. Der laves 1600 flasker fra marken Bricco Pizzo (plot nummer 505). Vinen lagres 12 måneder på en blanding af nye og gamle tonneaux (500 l). Masser af frugt som er flot balanceret af ret velintegrerede tanniner. Foruden masser af frugt er der krydrede og florale elementer. Flot længde og friskhed. Forener nogle af de gode kvaliteter ved barbera med nebbiolo.
2019
| Kr. 250,00 |
Iparcellari - Albarossa "Tre Parcelle " 2019 |
Flot vin på den lokale albarossa drue. Druen blev skabt i 1938 som en krydsning mellem barbera og chatus (nebbiolo de Dronero).Der laves 2500 flasker fra marken Bricco Cantamessa (plot nummer 269). Vinen lagres 10 måneder på 500 l træfade, og herefter 10 måneder på flaske inden frigivelse. Masser af kraft og frugt, men på samme tid ret blød og tilgængelig. Masser af brombær, urter, kryderier. Her laves 2500 flasker.
2019
| Kr. 260,00 |
Davide Pellizzari - Langhe Nebbiolo 2020 |
Smagepanelet var enige om at vinen duftede af stor Chambolle Musigny fra Bourgogne. Virkelig imødekommende vin. Selvfølgelig er der tannin, som der jo skal være i en nebbiolovin, men de er super elegante. Der er 20 % af druerne der macereres med stilke. Vinen lagres 12 måneder på 300 l 6-7 år gamle barriques. Herefter lagres vinen yderligere 12 måneder på flaske inden frigivelse. Der er lavet 3000 flasker.
2020
| Kr. 250,00 |
Ciabot Berton - Barbera Bricco San Biagio 2021 |
Ren og saftig barbera fra et af de smukkeste steder i Barolo. På toppen af Bricco San Biagio (se billedet øverst) i La Morra står 60 år gamle stokke med super barbera druer. Vinen får få måneder i brugte egefade og resten af tiden i stål. Dejlig at drikke ung, men vinder yderligere kompleksitet ved at gemme et par år. Lækker frugt balanceret af fin syre. Produceres kun 2500 flasker.
2021 | Kr. 210,00 |
Ciabot Berton - Barolo Rocchettevino 2019 |
Produceret af druer fra topparcel på Rocchettevino marken i La Morra. Lagres 24 måneder på store egefade. En kompleks, finesserig og frugtig vin med noter af bl.a. krydderier og blomster. Meget velintegrerede tanniner. Lang smag. Kan gemmes i 12-15 år. Vinen fik i årgang 2012 95 point og "platinium - best in show" af Decanter. Jeg forventer samme niveau for 2013.
2017 2019 | Kr. 350,00 Kr. 400,00 |
Ciabot Berton - Barolo Roggeri 2016/2017 |
Produceret af druer fra topparcel på Roggeri marken i La Morra. Lagres først på franske barriques efterfulgt af store egefade. Masser af frugt, blomme, kryderrier og tørrede blomster. Lang smag. Kan gemmes i 12-15 år.
2016 2017 | Kr. 400,00 Kr. 350,00 |
Ciabot Berton - Langhe Nebbiolo 3 utin 2022 |
Produceret på 100 % Nebbiolo. Lagret 6 måneder på gamle store egefade De har med denne vin ikke ønsket at lave en mini barolo, men i stedet en frisk, fin og floral vin med bløde tanniner. Der produceres 2500 flasker.
2019 | Kr. 185,00 |
Ciabot Berton - Barolo La Morra 2019 |
Produceret af druer fra forskellige marker i La Morra. Lagret 18 måneder på store egefade og 6 måneder i ståltanke. Vinen er let (på en virkelig god måde) af en barolo at være, med en fin duft af rose og viol og en smag af bl.a. af røde bær, blomme, figne og med noter af lakrids. Kan gemmes i 7-8 år, men gør sig godt som ung.
2017 2019 | Kr. 275,00 Kr. 295,00 |
Enrico Rivetto - Barolo Bricollina 2015/2017 |
Enkeltmarks barolo i absolut top klasse. En kompleks vin med super flot finesse og lag af blødgjorde tanniner. Vinen lagres 36 måneder på mellemstore egefade og 24 måneder på flaske. En vin der kan gemmes i årevis, men som også er imødekommende nu. Der produceres kun 1850 flasker per år.
2017 | Kr. 1.395,00 |
Enrico Rivetto - Barolo Leon Riserva 2015/2016 |
Leon Reserva blandes af vin fra de fade der demonstrerer bedst lagringsevne. Fantastisk god nu, men vil udvikle sig flot over de næste 15-20 år. Lagres 40 måneder på en kombination af store egefade og brugte 225 L barriques. Herefter 24 måneder på flaske. Imponerende vin. Der produceres kun 4800 flasker per år.
2015 | Kr. 750,00 |
2016 | Kr. 850,00 |
Enrico Rivetto - Barolo Serralunga 2019 |
Klassisk barolo af høj kvalitet. Vinen laves på en blanding af druer fra 3 marker i Serralunga. 20 dages kontakt med druemateriale. Lagres 30 måneder på store egefade og efterfølgende 10 måneder på flaske. Masser af mørk frugt og velintegrerede tanniner.
2019 | Kr. 595,00 |
Corsini - Barbera D'Alba 2019 |
Flot og stilren barbera på 100 % barbera druer, med god syre og duft af bl.a. blomme. En ung vin som derfor har godt af 1 time på karaffel. Produceret på ståltanke i 10-14 måneder.
2019 | Kr. 125,00 |
Corsini - Barolo Bussia 2015, 2016 og 2017 |
Produceret på nøje udvalgte nebbiolo druer, plantet i 1965, fra parceller på Bussia marken. 15-18 dages kontakt med druemateriale. 30 måneder på en blanding af store slovenske egefade og 1-2 år gamle Franske barriques. 6 mdr. på flaske inden frigivelse. Duft af kirsebær, blomme kombineret med chokolade, lakrids og urter. Kan gemmes 15+ år.
2015 | Kr. 400,00 |
2016 | Kr. 400,00 |
2017 | Kr. 350,00 |
Corsini - Barolo Bricco San Pietro 2017 |
Produceret på druer fra deres 1 ha nebbiolo i marken Bricco San Pietro. 30 måneder på store brugte egefade. 6 mdr. på flaske inden frigivelse. Yderst imødekommende floral duft af bl.a. rose. Helt klart barolo der klar til at blive drukket fra start, men samtidig har gemmepotentiale. Kan gemmes 8+ år.
2017 | Kr. 295,00 |
Pakravan-Papi - Prunicce 2020 IGT Toscana Rosso 2020 |
Det starter rigtig godt. Prunicce er lavet på 60 % sangiovese og40 % cabernet sauvignon fra 20 år gamle vinstokke, på sydvendt skråning i 200 meters højde. Vinenlagres 12 måneder på store brugte egefade efterfulgt af 6 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen har masser af modne kirsebær og blåbær. Hertil noget floralt, urtet og krydret.Fine tanniner. Her får man virkelig meget vin for pengene. Kan let gemmes 3-4 år, men er en vin der rammer plet her og nu.
2020
| Kr. 170,00 |
Pakravan-Papi - Cancellaia 2019 IGT Toscana Rosso |
2018 har lige fået 3 glas i Gambero Rosso.
Klassisk bordeaux blend med 60% cabernet sauvignon og40 % cabernet franc fra 20 år gamle vinstokke på syd-øst vendt skråning i 200 meters højde.Vinene lagres 12 måneder på store brugte egefade, efterfulgt af 4 måneder i cementtanke og 12 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen har masser af frugt. Særligt solbær, brombær og kirsebær. Hertil kommer noget krydret, urter og så “blyantspids”. Ret kompleks og lang vin. Drikker godt nu, men vil udvikle sig flot over de næste 10 år.
2019
| Kr. 300,00 |
Pakravan-Papi - Gabbriccio 2016 IGT Toscana Sangiovese |
Virkelig lækker vin på 100 % sangiovese fra 16 år gamle vinstokke. Vin lagres 12 måneder på store egefade, efterfulgt af 4 måneder på cementtanke og min. 12 måneder på flaske inden frigivelse. Lækker rød frugt, men har allerede flot udvikling i smagen. Røde kirsebær og tranebær. Skovbund, læder og tobak. Hertil lidt ceder og krydderi fra træfadene. Flot længde. Drikker godt nu, men vil udvikle sig flot over de næste 5 år.
2016 | Kr. 215,00 |
Pakravan-Papi Campo del Pari 2016 IGT Toscana Rosso |
Deres topvin på80 % merlot og20 % cabernet franc/cabernet sauvignon fra 20 år gamle stokke. Vinene lagres 12 måneder på store brugte egefade, efterfulgt af 4 måneder i cementtanke og 12 måneder på flaske inden frigivelse. Virkelig lang eftersmag. En vin der virkelig har fundet sig selv. Elegant og i flot balance. Tanninerneog noterne fra træfadene er flot integreret. Masser af rød og mørk frugt. Brombær, sorte og røde blommer, solbær. Hertil noget floralt, krydret og balsamisk. Vil udvikle sig flot over de næste 10 år. Blødhed fra merlot, men frisket godt op af cabernet franc og cabernet sauvignon.
2016 | Kr. 400,00 |
Rigoloccio - Elegantia 2011 |
Her er ligheden med moden bourdeaux slående. Kompleksitet, længde og dybde. Blyantspids, cedertræ, urter, kryderier kombineret med lækker frugt. Virkelig flot balance. Lagret 18 måneder på 1 og 2 års franske barriques. Vinen er lavet på 50 % cabernet franc og 50 % cabernet sauvignon. Selv om den har 10 år på bagen kan den let holde 5-8 til på toppen.
2011
| Kr. 350,00 |
Rigoloccio - Abundantia 2018 |
Topvinen med flotte point og anerkendelser. Har i flere årgange fået 2 glas i Gambero Rosso. Årgang 2015 fik 1. plads ved Concorso Nazionale Merlot d'Italia. Lagret 18 måneder på 1 og 2 års franske barriques herefter 10 måneder på flaske inden frigivelse. Vinen er lavet på 100 % merlot. Monstervin der kan holde for evigt.
2018 Magnum | Kr. 575,00 Kr. 1200,00 |