Davide har startet et helt fantastisk projekt sammen med en række spændende og passionerede mennesker. Davide lærte jeg at kende da han var sommerlier på en michelin restaurant i La Morra. Han er en af de mest imødekommende og rare mennesker jeg har mødt, og jeg tror at det er netop hans imødekommende natur, der er grunden til at han har kunne starte Iparcellari med den fart som han har gjort. Man får virkelig løst til at arbejde sammen med ham, og det er det der er grundstenen i Iparcellari.
Davide ved lige hvad det er for nogle vine han vil producere. Internationale og lokale druer af bedste kvalitet fra udvalgte parceller med det helt rigtige terroir. Han har indgået samarbejde med Agostino Malvicino som er leder af en sammenslutning af producenter fra Gavone i Piemonte. Her har Davide fået lavet utallige jordprøver på deres 300 hektar og valgt netop de små parceller på den helt rigtige jordbund til hans projekt.
Her har han så indgået samarbejde med flere ”druedyrkere” om at dyrke druer af den helt rigtige kvalitet. Til at hjælpe sig med selve vinproduktionen har han en ung talentfuld ønolog ved navn Claudio Dacasto.
Davide har allerede hans vine på kortet på en række Michelin restauranter, herunder flere 3 stjernede. Samtidig har en række Italienske anmeldere virkeligt fået øjnene op for hans vine og det vælter ind med flotte point.
Se 5 min video hvor Davide præsenterer hans vine og projekt