Konceptet

Jeg tilbyder modtagere af nyhedsbrevet muligheden for at bestille direkte fra "mine" producenter til en meget konkurrencedygtig pris.

Vinene sælges også løbende fra adressen i Hornbæk til en højere, men stadig meget fordelagtig pris. Jeg leverer vinene gratis nord for København. Kontakt mig mig gerne for levering i andre dele af landet. Her bruger jeg PostNord.


Persondata

Clemmensen Wine opbevarer email og navn på de personer der ønsker at modtage nyhedsbrev. Disse oplysninger gemmes på en server hos One.com og hos Mailchimp. Du kan som kunde til enhver tid ønske ikke længere at modtage nyhedsbrevet eller få slettet oplysninger. Desuden benyttes navn, adresse og evt. CVR nummer til fakturering. Disse oplysninger gemmes i Dinero som dokumentation til skat m.v. Har du spørgsmål, så brug venligst nedenstående kontaktformular eller info@clemmensenwine.dk.

 

Bestilling eller spørgsmål

Har du spørgsmål til producenter, vine, levering eller ønsker du at bestille, så brug venligst nedenstående kontaktformular eller info@clemmensenwine.dk.

Du er velkommen til at ringe og aftale et besøg.