Anne-sophie mener at vin primært laves i marken. Hun er super dedikeret til økologisk arbejde i marken. Hun laver hendes vin med største respekt for kvalitet og naturen. Druerne høstes med hånd, sorteres nøje og presses nænsomt. Ingen påvirkning fra nye fade og ingen filtrering. Bruger kun naturgær og tilsætter kun svovl ved flaskning så vinene også kan holde på den lange bane.
Hun er vokset op i Champagne og blevet trænet i Volnay i Bourgogne. Hun har taget nogle af erfaringerne fra bourgogne med til Fleurie og laver hendes gamay vine med indflydelse fra Bourgogne. Både i stil, men også teknisk ved brug af træfade og ingen afstilkning af druerne inden maceration.
Hendes mål er at lave elegante og komplekse vine med lang eftersmag. Og jeg syntes klart hun er lykkedes.
Beaujolais er helt klar på vej frem. En ny generation af unge vinproducenter er kommet til. Anne-Sophie er en af dem. I 2006, som 23 årig, købte hun 8 hektar vinmarker i Fleurie på marken “Les Labourons”. De stejle vinmarker (nogle steder 30 grader) ligger i 400 meters højde, vest-sydvest vendt og jordbunden er primært den lyserøde granit som Fleurie er kendt for. Vinstokkene er op til 70 år gamle og giver lavt udbytte. De forhold er med til at give super flotte druer med høj koncentration og et flot syreniveau. Allerede fra starten gik hun i gang med det hårde arbejde at at omlægge til økologisk produktion.