Giuseppe stod fra 1993 til 2017 bag top brunello huset "Le Potazzine". Deres brunello får typisk 95-97 point fra Galloni. Giuseppe har desuden en baggrund som teknisk konsulent gennem 15 år for "Consorzio di Brunello di Montalcino" og en lang række producenter i området.
I 2017 vælger han af personlige årsager at bryde med "Le Potazzine" og får fingrene i 4 hektar med 20-40 år gamle vinstokke i 350 meters højde. Her laver han i 2018 hans første årgang Rosso Di Montalcino og Brunello (brunelloen må vi vente med til 2023).
Hans Rosso Di Montalcino 2018 er nærmest perfekt efter min smag. Den er let og yderst elegant, men har samtidig en fantastisk intensitet og længde. Og så vælter det frem med spændende nuancer allerede i den unge vin.
Økologi i marken, naturgær og brug af brugte større træfade.
Giuseppes Brunello 2018 er klar i Januar 2023.