Pakravan-Papi


Maremma, Toscana

Italien

Enrico Rivetto Barolo Serralunga

Candellaia 2018 har fået 3 glas i Gambero Rosso.

Jeg er rigtig glad for at kunne introducere endnu en ny spændende producent til porteføljen, nemlig Tenuta Pakravan-Papi fra Maremma i Toscana. Maremma er kendt for at lave topvine på de typiske Bordeaux druer, men absolut også sangiovese.

Vi har været virkelig heldige med timingen af vores samarbejde, da Leopoldo & co netop har modtaget tre glas af Gambero Rosso for vinen Cancellaia 2018. Super flot. 


De har investeret stort i moderne teknologi, men med respekt fortradition, herunder brug af store gamle egefade.De har stort fokus på kvalitet i både mark og kælder.Manuel høst, afstilkninguden at presse, temperatur kontrol under gæring og lav brug af svovl. De laver en række spændende røde vine på sangiovese, cabernet sauvignon, cabernet franc og merlot. Hertil kommer flere hvide vine, som jeg pt. har valgt at vente med.