Clemmensen Wine udspringer egentligt af mit eget behov for at "nørde" vin endnu mere. For mig handler det ikke kun om at smage god vin, men også om at forstå, hvorfor vinen smager som den gør. Og hvorfor jeg foretrækker den ene vin frem for den anden. Altså at forstå og udvikle min egen smag for vin.
Det mest inspirerende ved at arbejde med vin er netop det. At hjælpe andre med at finde frem til netop deres smag og til at få fantastiske oplevelser med vin.
Et andet element der har min store interesse er koblingen mellem mad og vin. Det kan blive helt magisk når man rammer plet med at servere den helt rette vin til maden.
Alle de fantastiske råvarer vi har i Danmark fortjener fantastiske vine, der spiller med, og ikke imod maden.
Netop koblingen mellem mad og vin er der, hvor jeg oplever at det er lettest at hjælpe andre med at få gode oplevelser.
Først og fremmest så vælger jeg vine som jeg selv holder af. De fleste af vinene har jeg selv drukket gennem flere år.
Jeg holder selv af vine fra kølige klimaer, som f.eks. Tyskland, Frankrig og Italien. Det præger i høj grad mine valg af vine.
Samtidig skal producenterne være både passionerede og talentfulde.