Pierrick Bouleys årgang 2021 holder absolut niveauet fra de seneste års flotte ratings, trods en årgang der generelt var præget af frost. Faktisk viser hans tilgang til arbejdet i marken, virkelig sin styrke. Modsat rigtig mange andre producenter, har han kun mistet 10 % ift. 2020 (som dog også var en meget lille årgang).

Jeg vil gerne sikre at hans vine kommer ud til jer som virkelig sætter pris på hans vine. Send venligst en mail til info@clemmensenwine.dk, hvis du ønsker at høre mere om muligheden for allokation af hans årgang 2021

Pierrick's vine stiger hele tiden i popularitet. Desværre er hans priser også steget igen. Mine indkøbspriser for 1er cru vinene steg 50 % i årgang 2018, 50 % i årgang 2020, og nu 25 % i årgang 2021. Jeg håber at han holder en pause i 2022, da høstudbyttet var rigtig flot.

Jeg får 170 flasker af årgang 2021 til Danmark. Det lyder ikke af meget, men er mere end sidste år. Af de 170 flasker er der 33 flasker 1er cru Volnay. Samtidig har jeg været meget heldig at få fat i 24 flasker 1er cru Champans i årgang 2019. En speciel udgave som har fået 34 måneder ekstra på primært brugte trædefade.


Alle de fire 1er cru Volnay og Pluchots 2021 samt Champans 2019 har fået 4 stjerner (af 5) af Jasper Morris og flotte point.

Jeg fordeler vinene så godt jeg kan, ligesom jeg også blander 1er cru, med village og rouge/passetoutgrain.

Lidt info fra da Rene Langdahl smagte årgang Clos Des Chenes 2019
Det var en kæmpe dag for Pierrick Bouley. Rene Langdahl smagte, sammen med 11 andre, vine fra de 17 største producenter fra "Clos des Chenes" marken i Volnay i Bourgogne. Han blev nr. 1 foran Michel Lafarge. Læs den ret nørdede artikel her.

Rene skriver:
Han er min nye stjerne. Inden smagningen havde jeg smagt Pierricks bourgogne og volnay village og fået høje forventninger fra en ung herre, der har lært om pinot noir fra forældrene og ikke mindst Felton Road. Han er inspireret af Lafarge i kælderen og i marken, afstilker, bruger ikke sulfit før malo og holder andelen af ny eg lav, men det er i marken tingene rykker. Han praktiserer som efterhånden en del andre tressage, hvor topskuddene får lov at vokse og bindes ned eller snos og jordplejen er biodynamisk/permakultur. Dyb, dyb næse, naturlig og uforceret frugtighed uden det mindste spor af ekstraktion. Grønkrydret, frisk, urtet… men der er jo ikke stilke i?! Lille reduktion, mens smagen er statelig, blidt tannisk, modensyrlig, frugtsødmepræget i eftersmagen og ganske enkelt lækker. 96


Skriv endelig hvis du har spørgsmål eller har behov for yderligere input.

God fornøjelse.