Barolo lagersalg til favorable priser.
Deadline for bestilling er 5. november.

Her får I mulighed for at bestille en række spændende kvalitetsvine fra tre rigtig dygtige Barolo producenter. Vinene demonstrerer i høj grad den spændende forskellighed som barolo byder på. Enrico Rivetto fra det mere stramme og maskuline Serralunga. Podera Ruggeri Corsini fra det mørke, men mere bløde Monforte. Ciabot Berton fra det lyse og feminine La Morra.

 

Fællesnævneren for de tre huse er, at de arbejder målrettet på at lave kvalitetsvine, der både er dejlige at drikke nu, og men også kan leve i rigtig lang tid. Samtidig er menneskene bag vinene helt fantastisk imødekommende, dygtige og en fornøjelse at arbejde sammen med.


Se oversigt og priser nedenfor. Der kan også læses mere om vinene her.


"først til mølle".

Vinene kan blandes som I vil. Fra 1 flaske til....?

Gratis levering nord for København. Kan sendes til resten af landet. 


Bestil på mail til info@clemmensenwine.dk




Enrico Rivetto, Serralunga

Enrico Rivetto er ved at opnå status som en af de helt store producenter i Barolo. Vinene, på primært nebbiolo og barbera druerne, dyrkes i bakkerne omkring Serralunga d’Alba. Markerne omkring byen er meget kalk- og lerholdige og er kendt for at give vine med flot struktur, finesse og meget langt liv. Enrico er den første producent i barolo og barbaresco som er blevet certificeret biodynamisk hos Dementer. Enrico betegner sig selv som traditionalist dvs. han primært bruger store egetræsfade og forholdsvis lang macerationstid. Men han er samtidig meget eksperimenterende. 

Podere Ruggeri Corsini, Monforte

Podera Ruggeri Corsini blev etableret i 1995 af Loredana og Nicola. Begge kommer med en akademisk vin-baggrund og har bla. forsket inden for kloning af druer. Siden de købte ejendommen Corsini i Monforte D’Alba har de kombineret deres store teoretiske viden med praktisk erfaring og producerer nu et bredt udvalg af kvalitetsvine, der på bedste vis udtrykker det karakteristiske for Monforte området. Loredana og Nicola kombinerer traditionelle og mere moderne produktionsmetoder.

Ciabot Berton, La Morra

Bror og søster Marco og Paola Oberto har siden slutningen af 90'erne overtaget ansvaret for Ciabot Berton fra far Luigi. Fra 2012 har Marcos hustru Federica også været en del af teamet. Marco er ønolog, Paola er argronom og Federica er sommerlier. De producerer deres vine traditionelt, og bruger kun i mindre grad barriques til deres barolo. De har virkelig fokus på kvalitet og det er begyndt at kunne ses hos anmelderne, med bl.a. 95 point og både guld og platinium - best in show hos Decanter. 

Rivetto Barbera Zio Nando


12 stk 2018
Kr. 180 (Normalpris 220)

Barolo Serralunga


20 stk. 2017
Kr. 325 (Normalpris 400)


Barbera doc.


40 stk 2019 
Kr. 95 (Normalpris 125)

Barbera Armujan


39 stk 2019 
Kr. 160 (Normalpris 195)

Langhe Nebbiolo


43 stk 2019 
Kr. 150 (Normalpris 175)

Barolo Bussia


34 stk 2015. Kr. 325 (Normalpris 400)

15 stk 2016. Kr. 325 (Normalpris 400)

1 stk 2017. Kr. 295 (Normalpris 350)

Barolo Bricco San Pietro


31 stk 2017. Kr. 265 (Normalpris 295)

Årgang 2017 kåret som bedste Monforte vin.

Albarossa "Autenzio"


7 stk 2019 
Kr. 160 (Normalpris 195)

Dolcetto Rutuin


65 stk 2019 
Kr. 95 (Normalpris 125)

Barbera Bricco San Biagio


5 stk 2017. Kr. 160 (Normalpris 195)

13 stk 2018. Kr. 160 (Normalpris 195) 

Langhe Nebbiolo 3 utin


33 stk 2019 
Kr. 150 (Normalpris 175)

Barolo La Morra


6 stk 2015. Kr. 240 (Normalpris 265)

6 stk 2016. Kr. 240 (Normalpris 265)

17 stk 2017. Kr. 225 (Normalpris 250)

Barolo Rocchettevino

12 stk 2013. Kr. 325 (Normalpris 400)

1 stk 2014. Kr. 265 (Normalpris 300)

18 stk 2017. Kr. 295 (Normalpris 350)

Barolo Roggeri


39 stk 2016. Kr. 325 (Normalpris 400)

13 stk 2017. Kr. 295 (Normalpris 350)