Forudbestilling af Barolo 2016 (og en masse ekstra) til favorable priser. Deadline for bestilling er 27. Oktober. Ankomst til Danmark forventes senest 3. uge af November.

Priserne er forudbestillingspriser direkte fra producenten. Priserne angivet i parantes er mine normale (ret lave) priser. Alle priser er inkl. moms.


På de flasker hvor der er begrænset antal gælder "først til mølle".


Vinene kan blandes som I vil. Fra 1 flaske til....?


Klik her for at vende tilbage til bestilling.


Enrico Rivetto, Serralunga

Enrico Rivetto er ved at opnå status som en af de helt store producenter i Barolo. Vinene, på primært nebbiolo og barbera druerne, dyrkes i bakkerne omkring Serralunga d’Alba. Markerne omkring byen er meget kalk- og lerholdige og er kendt for at give vine med flot struktur, finesse og meget langt liv. Enrico er den første producent i barolo og barbaresco som er blevet certificeret biodynamisk hos Dementer. Enrico betegner sig selv som traditionalist dvs. han primært bruger store egetræsfade og forholdsvis lang macerationstid. Men han er samtidig meget eksperimenterende. 

Borea Nascetta 2016

kr. 175 (200)


Virkelig spændende hvidvin produceret på den lokale (ret sjældne) nachetta drue. Druen er med til at producere hvidvine der lagrer godt. Flot kompleksitet i både duft og smag. For mig en helt særlig vin!

Kun 30 flasker

Podere Ruggeri Corsini, Monforte

Podera Ruggeri Corsini blev etableret i 1995 af Loredana og Nicola. Begge kommer med en akademisk vin-baggrund og har bla. forsket inden for kloning af druer. Siden de købte ejendommen Corsini i Monforte D’Alba har de kombineret deres store teoretiske viden med praktisk erfaring og producerer nu et bredt udvalg af kvalitetsvine, der på bedste vis udtrykker det karakteristiske for Monforte området. Loredana og Nicola kombinerer traditionelle og mere moderne produktionsmetoder. Barbera D'alba Armujan og Barolo Bussia er de to vine, som Loredana og Nicola er mest stolte af. Begge vine får stor anerkendelse.

Barbera doc 2017

kr. 100 (125)


Virkelig flot vin til prisen på 100 % barbera druer. Dejlig frugt og fin syre Produceret på ståltanke i 10-14 måneder. Har fået et par år på flaske og fremstår super harmonisk. Kan stadig gemmes 2-3 år.


Barbera Armujan 2016

kr. 165 (195)


Armujan er lavet på 100 % barbera druer fra gamle stokke plantet i 1948 og 1959. Produceres på en kombination af Franske barriques og større træfade af slovensk eg i 18 måneder. Kan drikkes ung, men kan også gemmes 8-10 år.  Armujan er en af Cosinis helt store vine! 

Kun 24 flasker

Ciabot Berton, La Morra

Bror og søster Marco og Paola Oberto har siden slutningen af 90'erne overtaget ansvaret for Ciabot Berton fra far Luigi. Fra 2012 har Marcos hustru Federica også været en del af teamet. Marco er ønolog, Paola er argronom og Federica er sommerlier. De producerer deres vine traditionelt, og bruger kun i mindre grad barriques til deres barolo. De har virkelig fokus på kvalitet og det er begyndt at kunne ses hos anmelderne, med bl.a. 95 point og både guld og platinium - best in show hos Decanter. Jeg tror de bliver et af de helt store navne over tid.   

Barbera Bricco San Biagio 2017 kr. 165 (195)


Ren og saftig barbera fra et af de smukkeste steder i Barolo. På toppen af Bricco San Biagio (se billedet øverst) i La Morra står 60 år gamle stokke med super barbera druer. Vinen får få måneder i brugte egefade og resten af tiden i stål. Dejlig at drikke ung, men vinder yderligere kompleksitet ved at gemme et par år. Lækker frugt balanceret af fin syre.  Produceres kun 2500 flasker.

Langhe Nebbiolo 2018

kr. 145 (175)


Produceret på 100 % nebbiolo druer. Lagret 12 måneder på store egefade.  
En vin med rigtig god balance mellem kraft og finesse, flot frugt og godt integrerede tanniner. Meget imødekommende. 
Lange Nebbiolo er typisk et godt sted at få god og imødekommende nebbiolo vine til prisen.

Langhe Nebbiolo 2017

kr. 135 (165)


Produceret på 100 % nebbiolo druer. Lagret 18 måneder på store egefade. Imødekommende tanniner, frisk og elegant. Flot og nuanceret vin. Dejlig som ung, men vinder kompleksitet ved at gemme et par år.

Langhe Nebbiolo 3 utin 2019

kr. 135 (165)


Produceret på 100 % Nebbiolo. Lagret 6 måneder på gamle store egefade  De har med denne vin ikke ønsket at lave en mini barolo, men i stedet en frisk, fin og floral vin med bløde tanniner.  Der produceres 2500 flasker.



Barolo Serralunga 2016

kr. 325 (375)


Klassisk barolo af høj kvalitet. Vinen laves på en blanding af druer fra 3 marker i Serralunga. 20 dages kontakt med druemateriale. Lagres 30 måneder på store egefade og efterfølgende 10 måneder på flaske. Masser af mørk frugt og velintegrerede tanniner.


Barolo Leon 2013

kr. 575 (650)


Leon Reserva blandes af vin fra de fade der demonstrerer bedst lagringsevne. Fantastisk god nu, men vil udvikle sig flot over de næste 15-20 år. Lagres 40 måneder på en kombination af store egefade og brugte 225 L barriques. Herefter 24 måneder på flaske. Imponerende vin. Der produceres kun 4800 flasker per år. 

Kun 12 flasker

Barolo Bussia 2015/16

kr. 285 (325)


Produceret på nøje udvalgte nebbiolo druer, plantet i 1965, fra parceller på Bussia marken. 15-18 dages kontakt med druemateriale. 30 måneder på en blanding af  store gamle egefade og 1-2 år gamle Franske barriques. 6 mdr. på flaske inden frigivelse. Duft af kirsebær, blomme kombineret medlakrids og urter. Kan gemmes 15+ år.



Barolo Bricco San Pietro 2015 kr. 235 (265)


Produceret på druer fra deres 1 ha nebbiolo i marken Bricco San Pietro. 30 måneder på  store brugte egefade. 6 mdr. på flaske inden frigivelse. Yderst imødekommende floral duft af bl.a. rose. Helt klart barolo der klar til at blive drukket fra start, men samtidig har gemmepotentiale. Kan gemmes 8+ år.

Kun 20 flasker

Barolo La Morra 2016

kr. 215 (240)


Produceret af druer fra forskellige marker i La Morra. Lagret 18 måneder på store egefade og 6 måneder i ståltanke. Vinen er let (på en virkelig god måde) af en barolo at være, med en fin duft af rose og viol og en smag af bl.a. af røde bær, blomme, figne og med noter af lakrids. Kan gemmes i 7-8 år, men gør sig godt som ung.


Barolo Rocchettevino 2016 kr. 295 (325)

Produceret af druer fra topparcel på  Rocchettevino marken i La Morra.

Lagres 24 måneder på store egefade. En kompleks, finesserig og frugtig vin med noter af bl.a. krydderier og blomster. Meget velintegrerede tanniner.  Lang smag. Kan gemmes i 12-15 år.


Barolo Roggeri 2016

kr. 295 (325)


Produceret af druer fra topparcel på  Roggeri marken i La Morra

Lagres først på franske barriques efterfulgt af store egefade. Masser af frugt, blomme, kryderrier og tørrede blomster. Lang smag. Kan gemmes i 12-15 år. Årgang 2015 fik guld og 95 point af Decanter. (2015 kan også bestilles)