Søde, mousserende m.v.

Enrico Rivetto Kaskal Metodo Classico

Kaskal (champagne metode)

 

Kaskal produceres efter champagnemetoden fra spidsen af nebbiolo drueklaserne fra bl.a. briccolina marken. Balance, mineralitet og finesse. En virkelig spændende mousserende vin til at nyde både med og uden mad. Der produceres kun 1500 flasker per år.

Kr. 325,00

Vittoria Moscato D'Asti

 

Intens korngul farve, frisk og parfumeret duft, sød (uden at være for sød) og balanceret smag. Frisk vin med lav alkohol (5,5%). Serveres gerne i store glas.
Drikkes ung og serveres omkring 7 grader.

2016

Kr. 110,00

Rosé Hasen

 

Elegant og frugtig rosé på Zweigelt. Friske noter af hindbær og jordbær. Dejlig uden mad i solen eller til lette forretter. Lagret på ståltanke. Serveres ved 8-10 grader. Skal drikkes mens den er ung og frisk.

2017

Kr. 120,00

Clemmensen Wine

Solvej 3b, 3100 Hornbæk

Denmark

Tel : +45 51916451

E-mail: info@clemmensenwine.dk

CVR-nr. 37701009