Paul Weltner, Franken, Tyskland

Mineralske, syrerige, stringente og virkeligt flot producerede hvidvine fra Franken.

Søde, mousserende m.v.

Enrico Rivetto Kaskal Metodo Classico

Rivetto Kaskal (champagne metode)


Kaskal produceres efter champagnemetoden fra spidsen af nebbiolo drueklaserne fra bl.a. briccolina marken. Balance, mineralitet og finesse. En virkelig spændende mousserende vin til at nyde både med og uden mad. Der produceres kun 1500 flasker per år.

Kr. 325,00

Pfaffl Rosé Hasen 2017


Elegant og frugtig rosé på Zweigelt. Friske noter af hindbær og jordbær. Dejlig uden mad i solen eller til lette forretter. Lagret på ståltanke. Serveres ved 8-10 grader. Skal drikkes mens den er ung og frisk.

2017

                 

Kr.    120,00

Riesling Brut (champagne metode)


Lækker riesling med bobler! Frugtig, mineralsk og frisk. Produceret på champagnemetode (16 måneder med gær). 8 g/l restsukker.

2016                 

Kr. 225,00

Grüner Veltliner Brut 

91 P Falstaff


Grüner Veltliner med bobler. Grønne æbler, dejlig sprød syre, lidt peber og urter. Champagnemetode.  Lagret 18 måneder på flaske med gær. Drikkes som ung.

NV

                    

Kr. 195,00


Clemmensen Wine

Solvej 3b, 3100 Hornbæk

Denmark

Tel : +45 51916451

E-mail: info@clemmensenwine.dk

CVR-nr. 37701009