Søde, mousserende m.v.

Enrico Rivetto Kaskal Metodo Classico

Rivetto Kaskal (champagne metode)


Kaskal produceres efter champagnemetoden fra spidsen af nebbiolo drueklaserne fra bl.a. briccolina marken. Balance, mineralitet og finesse. En virkelig spændende mousserende vin til at nyde både med og uden mad. Der produceres kun 1500 flasker per år.

Kr. 325,00

Pfaffl Rosé Hasen 2017


Elegant og frugtig rosé på Zweigelt. Friske noter af hindbær og jordbær. Dejlig uden mad i solen eller til lette forretter. Lagret på ståltanke. Serveres ved 8-10 grader. Skal drikkes mens den er ung og frisk.

2018

                 

Kr.    120,00

Pfaffl Rosé La Grande 2018



Delikat i farven, men dyb og kompleks i smag og duft. Moden Zweigelt møder krydret St. Laurent. Druer fra de bedste parceller. Masser af fin lys frugt. Helt klar og tydelig inspiration fra rosé fra Provence. 


Flaskehalsen.dk siger: Måske Østrigs bedste rosé? I hvert fald den bedste jeg har smagt. Acacie-lagret, meget dyb i sin smag og super lækker i sin dybde og store smagfulde bund. Baseret på Zweigelt og St. Laurent.

2018


                 

175,00

Paul Weltner, Franken, Tyskland

Mineralske, syrerige, stringente og virkeligt flot producerede hvidvine fra Franken.

Riesling Brut (champagne metode)


Lækker riesling med bobler! Frugtig, mineralsk og frisk. Produceret på champagnemetode (16 måneder med gær). 8 g/l restsukker.

2016                 

Kr. 225,00

Clemmensen Wine

Solvej 3b, 3100 Hornbæk

Denmark

Tel : +45 51916451

E-mail: info@clemmensenwine.dk

CVR-nr. 37701009