Konceptet

8-10 gange om året tilbyder jeg faste kunder på mailinglisten muligheden for at bestille direkte fra "mine" producenter til en meget konkurrencedygtig pris.

Vinene sælges også løbende fra adressen i Hornbæk til en højere, men stadig fordelagtig pris. Jeg leverer vinene til døren i Hornbæk og omegn. Kontakt mig mig gerne for levering i andre dele af landet.


Persondata

Clemmensen Wine opbevarer email og navn på de personer der ønsker at være på mailinglisten. Disse oplysninger gemmes på en server hos one.com. Du kan som kunde til enhver tid ønske at blive slettet fra mailinglisten. Desuden benyttes navn, adresse og evt. CVR nummer til fakturering. Disse oplysninger gemmes som dokumentation til skat m.v. Har du spørgsmål, så brug venligst nedenstående kontaktformular eller info@clemmensenwine.dk.

 

Bestilling eller spørgsmål

Har du spørgsmål til producenter, vine, levering eller ønsker du at bestille, så brug venligst nedenstående kontaktformular eller info@clemmensenwine.dk.

Du er velkommen til at ringe og aftale et besøg.


Mailingliste og facebook

Hvis du ønsker at komme på mailinglisten, er du meget velkommen til bruge nedenstående kontaktformular eller sende en mail til info@clemmensenwine.dk

Du kan følge Clemmensen Wine på Facebook og Instagram. Her vil du også løbende kunne følge med i nye producenter, mulighed for forudbestilling og events.

 
 
 
 

Clemmensen Wine

Solvej 3b, 3100 Hornbæk

Denmark

Tel : +45 51916451

E-mail: info@clemmensenwine.dk

CVR-nr. 37701009